Cum cumpar?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie doua modalitati de comanda: comanda online site si comanda telefonica.

Comanda online
Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
• Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 180 de minute;
• Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.
Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi „virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Adaugare in cos. Acest buton il puteti gasi in langa fiecare produs.
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care prezinta continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Continuare navigare, fie sa scoateti anumite produse din cosul de cumparaturi bifand produsele respective apoi folosind tasta Actualizare cos, fie sa lansati comanda folosind butonul Plateste.
Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul aveti de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare; puteti sa adaugati datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Continuare.

Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:
Mobil 0721.225.988

Programul nostru de lucru
PRELUARI COMENZI:
Luni – Vineri, de la 10:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.
Sambata si Duminica inchis.
PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc):
Luni – Vineri, de la 10:00 la 17:00
Sambata si Duminica: inchis;
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.
Informatiile despre stoc sunt oferite, in timpul orelor de program, in maxim 180 de minute de la lansarea unei comenzi.
Livrarile se fac in termen de 24 – 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi.