Livrare

Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, sau de catre personalul Royal Gold Caffe, la adresa indicata in formularul de comanda.

– Produsele pot fi livrate doar in localitatile din lista cu locatiile unde Solo Caffe poate livra. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al Royal Gold Caffe sau al firmei de curierat va va contacta telefonic pentru a stabili detaliile de livrare, de aceea este obligatoriu sa completati toate campurile marcate cu * in momentul lansarii comenzii.
– Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii ferme. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
– Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de Dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.
– Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.
– Va rugam sa verificati produsele primite prin curierii Royal Gold Caffe sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Royal Gold Caffe isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.