Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul http://www.rgcgroup.ro, denumit in continuare Royal Gold Caffe, este SC Royal Gold Caffe S.R.L, numita in continuare Royal Gold Caffe, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13126/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO17818692, contul RO70MILB0000000001978240 deschis la Millennium Bank sucursala City Gate, tel/fax 021.410.33.22 e-mail office@solocaffe.ro sau office@coffeecorner.ro. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Solo Caffe isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Informatii personale 

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Royal Gold Caffe sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Royal Gold Caffe nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea Royal Gold Caffe implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Royal Gold Caffe. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Royal Gold Caffe sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Royal Gold Caffe prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Royal Gold Caffe se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Royal Gold Caffe certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Royal Gold Caffe sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere Royal Gold Caffe sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Royal Gold Caffe sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere Royal Gold Caffe sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
e. dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Royal Gold Caffe ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rgcgroup.ro sau prin posta, la adresa: Electromagnetica Business Park, Corp 5, Calea Rahovei 266-268, Sector 5, Bucuresti. Royal Gold Caffe foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Royal Gold Caffe , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Royal Gold Caffe si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.